Because You Loved Me


For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrongs that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I’ll be forever thankful,

You’re the one who held me up
And never let me fall
You’re the one who saw me through
Through it all

Chorus:
You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn’t speak
You were my eyes when I couldn’t see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn’t see
You gave me faith cause you believed
I’m everything I am because you loved me

You gave me wings and made me fly
You touched my hand, I could touch the sky
I lost my faith, You gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love I had it all
I’m greatful for each day you gave me
Maybe I don’t know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you

You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark
Shining your love into my life
You’ve been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you!

I’m everything I am because you loved me

Ohhh

I’m everthing I am..

Because you loved me

Aku suka banget sama lagu ini. Semua kata-kata dalam syairnya bener-bener ngena dan sangat berkesan. Awalnya denger lagu ini, langsung bayangin betapa enaknya kalo ada orang seperti si “you” itu yang bener-bener mencintaiku. Kayaknya seh naif banget, tapi gak salah dong bermimpi. Dan sekarang memang tidak mudah mendapatkan atau bahkan mengharapkan sosok “you” seperti di lagu itu, namun believe it or not aku sudah menemukannya!! Kekuatanku saat ku lemah, suaraku saat ku gak bicara bicara, mataku saat aku gak bisa melihat.. Aku ada sebagaimana ku ada sekarang hanya karena cintanya. Hanya karena “you”. And for you… thank u!

5 Okt 2006

2 tanggapan untuk “Because You Loved Me”

  1. Hi aishiterushita,

    Thanks buat komentnya. Menurutku gak ada definisi yang lebih baik tentang cinta selain cinta itu sabar; cinta itu murah hati; ia tidak cemburu. Ia tidak memegahkan diri dan tidak sombong. Ia tidak melakukan yang tidak sopan dan tidak mencari keuntungan diri sendiri. Ia tidak pemarah dan tidak menyimpan kesalahan orang lain. Ia tidak bersukacita karena ketidakadilan, tetapi karena kebenaran. Ia menutupi segala sesuatu, percaya segala sesuatu, mengharapkan segala sesuatu, sabar menanggung segala sesuatu.

    That’s love!🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s